Category: zoo sex

  Fridayitis

  fridayitis

  Igår var jag med min svägerska hela dagen och fixade det sista inför vårt kommande event. Vi två tillsamans är som bill och bull, vi snurrar. 6 dagar sedan Äntligen Fredag! Fredag betyder att Constantin slutar tidigt från jobbet & jag tillsammans med dom stora barnen spenderar eftermiddagen i. Friday it is, Jane Doe, Stråket it is.Östersund it is!! 🤘. Men Lollo är som min fridayitis. Man blir ju live sex on tv fundersam över din uteseendefixering, du ser faktiskt inte ut som samma person som du gjorde tidigare. Tightsen ser oxå fina och sköna ut. Jag passade på att utnyttja vår bubbelpool ikväll och det var riktigt skönt kan jag lova er! Det underliga med det hela är trotts allt det att hon avskyr chokladen och vill bara åt leksaken, haha, goa lilla unge. Men Lollo är som min storasyster. Hoppas han blir bättre snart! Dela och gröp ur dom utan att ta med skalet, blanda sedan i de andra ingredienserna och mixa. Allmänt Bakning Matlagning Matinspirationen har varit låg ett tag nu men i veckan kom den tillbaka, och med sådan kraft att det blev en trerätters meny när Freddie kom på middag. Tightsen ser oxå fina och sköna ut. O för alla träningssugna kan jag tipsa om en väldigt inspirerande blogg!! Alla hundälskare och ni som inte är särskilt förtjusta i katter kan titta bort nu - jag vet att det blir mycket katt-bilder ibland. Så nu är det städat till alla djuren, mitt rum och jag har även hunnit med att organisera mina  många klädesplagg i garderoben som gärna tar mycket mer plats än vad jag har jag har rätt stor garderob ändå , så ni förstår hur mycket kläder jag har va? Kommentera inlägget Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Som vanligt fick hon vara med och göra klart maten, jag vågar aldrig krydda nånting innan hon kommer för jg vet att det blir som bäst om vi gör det ihop! Det är nog dags att rota fram den filmen från gömmorna igen. Ni hittar den på:

  Fridayitis Video

  Fridayitis Your email address will not be published. Kommentera inlägget Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Kronorna som blir över skänker vi till välgörenhet. Det har varit för mycket jobb med luggen så jag låter den växa ut; KRAM! Men det är din kropp! Hoppas ni får en fin fredag allihopa.

  Fridayitis Video

  Vile Style Friday's : It Is What It Is by Vile prod. DJ Uncut Igår var jag med min svägerska hela dagen och fixade det sista inför vårt kommande event. Jag brinner för att skriva, fota och dela med mig utav livets alla vinklar. O för alla träningssugna kan jag tipsa om en väldigt inspirerande blogg!! Men då vissa gör vad som helst för att fastna på bild. Skapa en blogg på Vimedbarn. Varmrätten blev min mammas bästa varma potatissallad,  linsbollar och freddies yoghurtsås. Kommentera inlägget Avbryt svar E-postadressen publiceras inte.

  0 Replies to “Fridayitis”